Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam danie składające się z gulaszu i kaszy z dodatkiem ogórka kiszonego. Danie jest smaczne , syte zapachem przyciąga domowników.
garnek, patelnia, rondel, nóż, łyżka, tarka,
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
Obraną i pokrojoną cebule podsmażyć na patelni mięso umyć, pokroić w większą kostkę, obtoczyć w mące dołożyć do cebuli. Smażyć 15 minut, po tym czasie przełożyć mięso do rondla, dodać wodę ,ziele angielskie, liść laurowy , przyprawy, dusić na małym ogniu, do miękkości mięsa. Pod koniec pieczenia dodać obrane starte na tarce i podsmażone pieczarki, dusić jeszcze około 15 minut. Sos zagęścić mąką wymieszaną z niewielką ilością wody. Można doprawić śmietaną. Kasze ugotować według opisu na opakowaniu, Po ugotowaniu wyłożyć kaszę na talerze i polać gulaszem. Dołożyć do dania pokrojone w plasterki kiszone ogórki.