Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 374
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Łopatkę pokroić w kostkę ,posolić i oprószyć pieprzem i mąką ,smażyć na rozgrzanym smalcu. Przełożyć do rondla ,a na pozostałym tłuszczu podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę. Przełożyć do rondla wraz z tłuszczem. Całość zalać wodą ,dodać liść laurowy i dusić pod przykryciem. Po zakończeniu duszenia dodać musztardę. Dokładnie wymieszać i dosypać korniszony pokrojone w plasterki.