Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 132
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 197
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 132
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 197
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Składniki
Łopatkę pokroić w kostkę ,posolić i oprószyć pieprzem i mąką ,smażyć na rozgrzanym smalcu. Przełożyć do rondla ,a na pozostałym tłuszczu podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę. Przełożyć do rondla wraz z tłuszczem. Całość zalać wodą ,dodać liść laurowy i dusić pod przykryciem. Po zakończeniu duszenia dodać musztardę. Dokładnie wymieszać i dosypać korniszony pokrojone w plasterki.