Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad na wykorzystanie resztek mięsa które nam zostaną z dnia poprzedniego.U mnie były to udka z kurczaka, ale można wykorzystać inne mięso.Fajna propozycja na przemycenie dyni za którą nie wszyscy przepadają.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421380
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2118
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421380
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2059
Składniki
Cebule obieram i kroje drobno, przesmażam na oleju. Do potrawy wykorzystałam udka upieczone z poprzedniego obiadu. Mięso obrałam od kości i pokroiłam, dodałam do cebuli i przesmażyłam.Wyłożyłam na talerz, a na patelni podsmażyłam boczniaki i pieczarki pokrojone które solę, i pieprze na końcu. Dodaję do mięsa. Dodaję tez dynie pokrojona w kostkę i obrane pomidory ze skory które kroję. Na wolnym ogniu dusze, doprawiam solą, pieprzem, czubricą, bazylią.