Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 312
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1257
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 312
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1257
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13399
Składniki
Żołądki czyścimy ,zalewamy wodą ,gotujemy ,zbieramy pianę. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i 2 łyżeczki vegety. Gotujemy 2 godz. Na małym ogniu. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Doprawiamy solą i pieprzem i wrzucamy koperek.