Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2104
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421369
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2056
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2104
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421369
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2056
Składniki
Żołądki czyścimy ,zalewamy wodą ,gotujemy ,zbieramy pianę. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i 2 łyżeczki vegety. Gotujemy 2 godz. Na małym ogniu. Pod koniec gotowania dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką. Doprawiamy solą i pieprzem i wrzucamy koperek.