Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...najlepiej smakuje nam z kaszą i kiszonym ogórkiem
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Żołądki dokładnie umyć i pokroić.Wrzucić do garnka z osoloną wodą i gotować ok 40 min.Dodać posiekaną cebulę i natkę.Zrobić zaprawkę ( 1 szkl wody+3 łyżki mąki) i wlać do podrobów.Dusić jeszcze 10 - 15 min.Doprawić solą i pieprzem.
SMACZNEGO