Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...najlepiej smakuje nam z kaszą i kiszonym ogórkiem
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Żołądki dokładnie umyć i pokroić.Wrzucić do garnka z osoloną wodą i gotować ok 40 min.Dodać posiekaną cebulę i natkę.Zrobić zaprawkę ( 1 szkl wody+3 łyżki mąki) i wlać do podrobów.Dusić jeszcze 10 - 15 min.Doprawić solą i pieprzem.
SMACZNEGO