Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pieprzne danie ,smakuje zarówno z ziemniakami jak i makaronem pappardelle.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1614
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 671
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1614
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 671
Składniki
Żołądki czyścimy ,zalewamy bulionem drobiowym ,gotujemy ,zbieramy pianę. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i łyżeczkę soli. Gotujemy 2 godz. na małym ogniu. Wyjmujemy żołądki ,kroimy w paski. Cebule obieramy ,kroimy w dużą kostkę ,dodajemy do bulionu i dusimy 15 min. Następnie wrzucamy pokrojone żołądki i zagęszczamy sos. Na koniec dodajemy posiekaną natkę ,doprawiamy solą i sporą ilością świeżo mielonego czarnego pieprzu.