Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste pieprzne danie ,smakuje zarówno z ziemniakami jak i makaronem pappardelle.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13771
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1582
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15337
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6261
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13771
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1582
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15337
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6261
Składniki
Żołądki czyścimy ,zalewamy bulionem drobiowym ,gotujemy ,zbieramy pianę. Dodajemy liść laurowy ,ziele angielskie i łyżeczkę soli. Gotujemy 2 godz. na małym ogniu. Wyjmujemy żołądki ,kroimy w paski. Cebule obieramy ,kroimy w dużą kostkę ,dodajemy do bulionu i dusimy 15 min. Następnie wrzucamy pokrojone żołądki i zagęszczamy sos. Na koniec dodajemy posiekaną natkę ,doprawiamy solą i sporą ilością świeżo mielonego czarnego pieprzu.