Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo każdy ma swojego smoka jak mówi legenda :) Ja ma swojego ulubionego , to wspmnienia mojego taty , który był mistrzem gzika , bo dobry gzik musi być oryginalnie przyrządzony a mój tata mial własny przepis.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Ser (twaróg biały) rozgniatamy widelcem z dodatkiem śmietany , posiekanej cebulki ze szczypiorkiem . Dodajemy soli i pieprzu do smaku oraz sekretny składnik mojego taty czyli Łyżeczkę przyprawy maggi . Mieszamy wszystko razem i podajemy z ugotowanymi " w mundurkach" czy skórce ziemniakami , skropionymi olejem roślinnym.