Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy nowe wyzwania, nowe smaki. Nie lubimy monotonnego jedzenia, więc chętnie się nim bawimy. W marchewkową panierkę zawinęliśmy jedną z bardziej charakterystycznych w smaku ryb, znanych w Polsce.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21753
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 394
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21753
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 394
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki
Halibuta filetujemy, usuwamy skórę i razem z cebulą mielimy. Mięso doprawiamy pieprzem cytrynowym, formujemy kotlety. Marchewki obieramy, ścieramy na drobnych oczkach, wbijamy jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Tak przygotowaną masą „oblepiamy” kotlety rybne. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.