Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
papier do pieczenia
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2521
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2969
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101993
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6379
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2521
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2969
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101993
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6379
Składniki
Można kupić gotowe filety, lub wyfiletować rybę.
Halibuta układa się na skropionym oliwą papierze do pieczenia. Rybę się soli i doostrza pieprzem lub chili. Rybę smaruje się obficie pesto wymieszanym ze startym czosnkiem, na koniec można ją jeszcze posypać bułką tartą i startym twardym serem. Pieczenie do zrumienienia, około 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)