Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
papier do pieczenia
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 133
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 513
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 227
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 133
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 513
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 227
Składniki
Można kupić gotowe filety, lub wyfiletować rybę.
Halibuta układa się na skropionym oliwą papierze do pieczenia. Rybę się soli i doostrza pieprzem lub chili. Rybę smaruje się obficie pesto wymieszanym ze startym czosnkiem, na koniec można ją jeszcze posypać bułką tartą i startym twardym serem. Pieczenie do zrumienienia, około 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)