Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
papier do pieczenia
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1905
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1905
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
Można kupić gotowe filety, lub wyfiletować rybę.
Halibuta układa się na skropionym oliwą papierze do pieczenia. Rybę się soli i doostrza pieprzem lub chili. Rybę smaruje się obficie pesto wymieszanym ze startym czosnkiem, na koniec można ją jeszcze posypać bułką tartą i startym twardym serem. Pieczenie do zrumienienia, około 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)