Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
papier do pieczenia
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 312
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3693
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 312
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3693
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Składniki
Można kupić gotowe filety, lub wyfiletować rybę.
Halibuta układa się na skropionym oliwą papierze do pieczenia. Rybę się soli i doostrza pieprzem lub chili. Rybę smaruje się obficie pesto wymieszanym ze startym czosnkiem, na koniec można ją jeszcze posypać bułką tartą i startym twardym serem. Pieczenie do zrumienienia, około 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)