Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
papier do pieczenia
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 242
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1059
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 242
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1059
Składniki
Można kupić gotowe filety, lub wyfiletować rybę.
Halibuta układa się na skropionym oliwą papierze do pieczenia. Rybę się soli i doostrza pieprzem lub chili. Rybę smaruje się obficie pesto wymieszanym ze startym czosnkiem, na koniec można ją jeszcze posypać bułką tartą i startym twardym serem. Pieczenie do zrumienienia, około 25 minut w 200 stopniach.
Smacznego :)