Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczne danie dla ciężko pracujących.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19232
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
Wykonanie: Boczek pokroić w paski, podsmażyć z cebulą i mięsem. Dodać 3 szklanki gorącej wody i gotować ½ godziny. Następnie dodać pokrojoną marchew, ziemniaki ,kapustę wsypać ryż i zmiażdżony czosnek. Wlać wino i dusić jeszcze ½ godziny. Na końcu dodać fasolę z puszki i ewentualnie doprawić po swojemu.