Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i efektowne danie, które samo się robi
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 39
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10510
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 92
Składniki
Miód, musztardę, ketchup oraz przeciśnięty przez praskę czosnek dokładnie mieszamy.
Mięso oczyszczamy z błon i kroimy na 5-6 kawałków, otaczamy marynatą i odstawiamy na minimum 3 godziny (a najlepiej na całą noc).
Zamarynowane mięso wraz z marynatą przekładamy do rękawa do pieczenia, zamykamy, na czubku robimy niewielkie nacięcie i wkładamy na 1,5 godziny do nagrzanego do 200 st C piekarnika. Na ostatnie 15 min pieczenia worek rozcinamy, tak aby mięso nieco się z wierzchu przyrumieniło. No i gotowe, smacznego !!!