Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i efektowne danie, które samo się robi
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40692
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1077
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3421
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40692
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1077
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 262
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3421
Składniki
Miód, musztardę, ketchup oraz przeciśnięty przez praskę czosnek dokładnie mieszamy.
Mięso oczyszczamy z błon i kroimy na 5-6 kawałków, otaczamy marynatą i odstawiamy na minimum 3 godziny (a najlepiej na całą noc).
Zamarynowane mięso wraz z marynatą przekładamy do rękawa do pieczenia, zamykamy, na czubku robimy niewielkie nacięcie i wkładamy na 1,5 godziny do nagrzanego do 200 st C piekarnika. Na ostatnie 15 min pieczenia worek rozcinamy, tak aby mięso nieco się z wierzchu przyrumieniło. No i gotowe, smacznego !!!