Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk zawsze kojarzy mi się ze świętami, więc postanowiłam zrobić danie z indykiem. Mięso jest zawsze kruche, miękkie i soczyste, idealne połączenie smaków i aromatów, którym zachwycisz wszystkich członków swojej rodziny bez wyjątku Spróbuj i przekonaj się.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę, solę i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Do mięsa dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę. 3. Gdy mięso jest już prawie miękkie, dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Następnie podlewam wodą, dodaję kostkę drobiową, pieprz, musztardę i zagęszczam skrobią ziemniaczaną rozrobioną w śmietanie. Chwilkę gotuję. 5. Gotowe. 6. Smacznego.