Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk zawsze kojarzy mi się ze świętami, więc postanowiłam zrobić danie z indykiem. Mięso jest zawsze kruche, miękkie i soczyste, idealne połączenie smaków i aromatów, którym zachwycisz wszystkich członków swojej rodziny bez wyjątku Spróbuj i przekonaj się.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19949
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 508
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 561
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6983
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244022
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19949
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 508
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 561
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6983
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244022
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę, solę i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Do mięsa dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę. 3. Gdy mięso jest już prawie miękkie, dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Następnie podlewam wodą, dodaję kostkę drobiową, pieprz, musztardę i zagęszczam skrobią ziemniaczaną rozrobioną w śmietanie. Chwilkę gotuję. 5. Gotowe. 6. Smacznego.