Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk zawsze kojarzy mi się ze świętami, więc postanowiłam zrobić danie z indykiem. Mięso jest zawsze kruche, miękkie i soczyste, idealne połączenie smaków i aromatów, którym zachwycisz wszystkich członków swojej rodziny bez wyjątku Spróbuj i przekonaj się.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13657
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8762
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 643
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8256
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13657
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8762
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 643
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8256
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę, solę i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Do mięsa dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę. 3. Gdy mięso jest już prawie miękkie, dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Następnie podlewam wodą, dodaję kostkę drobiową, pieprz, musztardę i zagęszczam skrobią ziemniaczaną rozrobioną w śmietanie. Chwilkę gotuję. 5. Gotowe. 6. Smacznego.