Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk zawsze kojarzy mi się ze świętami, więc postanowiłam zrobić danie z indykiem. Mięso jest zawsze kruche, miękkie i soczyste, idealne połączenie smaków i aromatów, którym zachwycisz wszystkich członków swojej rodziny bez wyjątku Spróbuj i przekonaj się.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 93
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13306
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2618
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3771
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 93
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13306
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2618
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3771
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę, solę i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Do mięsa dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę. 3. Gdy mięso jest już prawie miękkie, dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Następnie podlewam wodą, dodaję kostkę drobiową, pieprz, musztardę i zagęszczam skrobią ziemniaczaną rozrobioną w śmietanie. Chwilkę gotuję. 5. Gotowe. 6. Smacznego.