Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Indyk zawsze kojarzy mi się ze świętami, więc postanowiłam zrobić danie z indykiem. Mięso jest zawsze kruche, miękkie i soczyste, idealne połączenie smaków i aromatów, którym zachwycisz wszystkich członków swojej rodziny bez wyjątku Spróbuj i przekonaj się.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 223
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 223
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę, solę i smażę na rozgrzanym oleju. 2. Do mięsa dodaję obraną, drobno pokrojoną cebulę. 3. Gdy mięso jest już prawie miękkie, dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Następnie podlewam wodą, dodaję kostkę drobiową, pieprz, musztardę i zagęszczam skrobią ziemniaczaną rozrobioną w śmietanie. Chwilkę gotuję. 5. Gotowe. 6. Smacznego.