Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 943
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2848
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 952
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14631
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 943
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2848
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 952
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1703
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14631
Składniki
Mięso pokroic na kotlety i rozbic (lub pokroic w paski).
Na rozgrzane masło włożyc mięso, cebulę, seler, podsmażyc przez ok. 10 miut.
Oprószyc mąką i smażyc kolejne 5 minut.
Dodac sos pomidorowy, rosół, jogurt i przyprawy. Zmniejszyc ogień i gotowac przez 30-40 minut, do miękkości mięsa.
Podawa z makaronem lub ryżem. Smacznego.