Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Składniki
Mięso pokroic na kotlety i rozbic (lub pokroic w paski).
Na rozgrzane masło włożyc mięso, cebulę, seler, podsmażyc przez ok. 10 miut.
Oprószyc mąką i smażyc kolejne 5 minut.
Dodac sos pomidorowy, rosół, jogurt i przyprawy. Zmniejszyc ogień i gotowac przez 30-40 minut, do miękkości mięsa.
Podawa z makaronem lub ryżem. Smacznego.