Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowite połączenie jajek i łososia. Smaczne urozmaicenie wielkanocnych, tradycyjnych jaj. Smakuje świetnie, świetnie też wygląda.
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 67
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 3166
Frittata z kurczakiem i warzywami to świetna propozycja na sycące śniadanie d...
Odsłon: 1233
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 67
Szybkie i smaczne danie
Odsłon: 3166
Frittata z kurczakiem i warzywami to świetna propozycja na sycące śniadanie d...
Odsłon: 1233
Składniki
Jajka obrać ze skorupek, przekroić na połówki. Majonez wymieszać z pastą łososiową, doprawić solą i pieprzem.
Masą napełnić szpryckę. Cytryny dokładnie umyć, sparzyć wrzątkiem. Nie obierać - pokroić na cienkie plasterki. Każdy plasterek przeciąć na pół.
Na połówkach jajek układać koreczki helskie, pół plasterka cytryny. Ze szprycki wycisnąć masę łososiową.
Plastry łososia przekroić na pół, zwinąć w ruloniki, ułożyć pośrodku półmiska. Wokół łososiowych ruloników ułożyć jaj-ka. Udekorować natką pietruszki albo rzeżuchą.