Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażona jajecznica z cebulą i pomidorami podana z ugotowaną kaszą pęczak z grzybami.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 544
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 292
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1493
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 544
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 292
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1493
Składniki
Kaszę parzymy według przepisu zamieszczonego na opakowaniu. Na gorącej patelni smażymy plasterki wędzonego boczku z cebulą pokrojoną w pół plastry. Gdy boczek i cebula ładnie się podsmażą dodajemy pokrojonego w plastry pomidora, doprawiamy pieprzem, solą i smażymy aż powstanie taki sosik. Smażymy aż z sosiku wyparuje troszkę wody, wbijamy jajka i mieszamy. Gotową jajecznicę podajemy z ugotowaną kaszą pęczak z grzybami. Smacznego !!!