Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1658 Ocena: 26164
Dodano: 01.11.2019
Odsłon: 160
1-2 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Kaszę parzymy według przepisu zamieszczonego na opakowaniu. Na gorącej patelni smażymy plasterki wędzonego boczku z cebulą pokrojoną w pół plastry. Gdy boczek i cebula ładnie się podsmażą dodajemy pokrojonego w plastry pomidora, doprawiamy pieprzem, solą i smażymy aż powstanie taki sosik. Smażymy aż z sosiku wyparuje troszkę wody, wbijamy jajka i mieszamy. Gotową jajecznicę podajemy z ugotowaną kaszą pęczak z grzybami.
Smacznego !!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

ElMar 02 listopada 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszności:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 02 listopada 2019Zgłoś do usunięcia
Musiało być bardzo smacznie!2 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 01 listopada 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszotka;)2 Kto głosował? | Odpowiedz