Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażona jajecznica z cebulą i pomidorami podana z ugotowaną kaszą pęczak z grzybami.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99445
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1957
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5798
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5799
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 99445
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1957
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5798
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5799
Składniki
Kaszę parzymy według przepisu zamieszczonego na opakowaniu. Na gorącej patelni smażymy plasterki wędzonego boczku z cebulą pokrojoną w pół plastry. Gdy boczek i cebula ładnie się podsmażą dodajemy pokrojonego w plastry pomidora, doprawiamy pieprzem, solą i smażymy aż powstanie taki sosik. Smażymy aż z sosiku wyparuje troszkę wody, wbijamy jajka i mieszamy. Gotową jajecznicę podajemy z ugotowaną kaszą pęczak z grzybami. Smacznego !!!