Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka sadzone podane ze smażonymi ziemniakami Parmentine i z surówką Coleslaw. Polecam.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15143
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3779
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8933
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15143
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3779
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8933
Składniki
Surówka Coleslaw: Kapustę drobno kroimy, marchew ścieramy na dużych oczkach, cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie warzywa mieszamy, dodajemy sól, pieprz ziołowy, ocet jabłkowy i majonez. Mieszamy wszystkie składniki i odstawiamy na pół godziny żeby wszystkie składniki sałatki się przegryzły. Surówka jest idealna jako dodatek do dań obiadowych, ale i do różnego rodzajów kanapek.
Wykonanie dania: Ugotowane, ostudzone ziemniaki kroimy na połówki, smażymy na gorącym tłuszczu do ich zarumienienia się.
Usmażone ziemniaki wykładamy na talerze a na gorącym tłuszczu smażymy jajka na sadzone. Usmażone jajka podajemy z usmażonymi ziemniakami i wcześniej zrobioną surówką. Smacznego!!!