Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i można! Można jajko upiec w piekarniku!
Naczynie żaroodporne, nóż i deska do krojenia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3531
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1366
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2050
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 734
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3531
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1366
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2050
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 734
Składniki
Plasterki boczku układamy na dnie naczynia do pieczenia. Wstawiamy do piekarnika do zrumienienia na około 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza
Wbijamy jajko i wstawiamy ponownie do piekarnika na kilka minut do uzyskania pożądanego ścięcia się białka i żółtka. U mnie na wolno. Po wyjęciu z piekarnika posypujemy szczypiorkiem o posypujemy pieprzem do smaku. Podajemy z pieczywem.