Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i można! Można jajko upiec w piekarniku!
Naczynie żaroodporne, nóż i deska do krojenia
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5757
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9568
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5757
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9568
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 271
Składniki
Plasterki boczku układamy na dnie naczynia do pieczenia. Wstawiamy do piekarnika do zrumienienia na około 15 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza
Wbijamy jajko i wstawiamy ponownie do piekarnika na kilka minut do uzyskania pożądanego ścięcia się białka i żółtka. U mnie na wolno. Po wyjęciu z piekarnika posypujemy szczypiorkiem o posypujemy pieprzem do smaku. Podajemy z pieczywem.