Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przechowywanie suszonych grzybów jest proste. Przechowujemy w słoju lub w torebce z papieru ewentualne w pojemniku plastikowym. Do słoja wrzucamy kilka listków laurowych ,które odstraszą nam mole spożywcze oraz wrzucamy garść ryżu, który pochłania wilgoć. Tak przygotowane grzyby szczelnie zamykamy i odstawiamy w suche i ciemne miejsce.Grzyby suszone możemy przechowywać nawet do 4 lat.Zapraszam na krótki film
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 877
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 797
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 268
To orzeźwiająca i bardzo zdrowa sałatka, pełna soczystych owoców. Truskawki n...
Odsłon: 40
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 877
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 797
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 268
To orzeźwiająca i bardzo zdrowa sałatka, pełna soczystych owoców. Truskawki n...
Odsłon: 40
Składniki