Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przechowywanie suszonych grzybów jest proste. Przechowujemy w słoju lub w torebce z papieru ewentualne w pojemniku plastikowym. Do słoja wrzucamy kilka listków laurowych ,które odstraszą nam mole spożywcze oraz wrzucamy garść ryżu, który pochłania wilgoć. Tak przygotowane grzyby szczelnie zamykamy i odstawiamy w suche i ciemne miejsce.Grzyby suszone możemy przechowywać nawet do 4 lat.Zapraszam na krótki film
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 120
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21522
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 843
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 120
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21522
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 843
Składniki