Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży imbir jest delikatnie palący w smaku. Nadaje potrawom wyrazistości. Powinien znaleźć się w każdej kuchni. Jednak jest problem z jego obieraniem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Łyżka powinna poradzić sobie z tym problem. Wejdzie pomiędzy wszystkie zagłębienia i jednocześnie zedrze delikatnie skórkę. Fot. 123RF/Picsel