Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży imbir jest delikatnie palący w smaku. Nadaje potrawom wyrazistości. Powinien znaleźć się w każdej kuchni. Jednak jest problem z jego obieraniem.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 136
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 424
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 136
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 424
Składniki
Łyżka powinna poradzić sobie z tym problem. Wejdzie pomiędzy wszystkie zagłębienia i jednocześnie zedrze delikatnie skórkę. Fot. 123RF/Picsel