Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nigdy nie będziesz robić inaczej parówki. Pyszny obiad lub kolacja.Zapraszam na przepis na moj kanal na Youtube-Mangiare u Ewki
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Składniki
Warzywa umyć i pokroić w drobną kostkę, wrzucić do miski, dodać pokrojone rybki ,posolić do smaku, połączyć z jogurtem naturalnym. Parówki naciąć wzdłuż ,ale zostawiając 1 cm od brzegu. Tak jak widać na fotce. Nacięcia rozchylić i napełnić farszem.. Przygotowane parowki lądują na balszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy na środkowej półce funkcja gora ,dół przez 20 minut. Uwaga każdy piekarnik inaczej piecze , moze byc różnica kilku minut. Zajrzyj na przepis na mój kanał na Youtube, zobacz krok po kroku jak przygotowąć to pyszne danie. Jest idealne na obiad , lub kolację , polecam zaserwowac z grzankami i ulubiona surówką. Smacznego! Na więcej przepisówk zapraszam do mojej książki kulinarnej na Smakerze.