Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już nigdy nie będziesz robić inaczej parówki. Pyszny obiad lub kolacja.Zapraszam na przepis na moj kanal na Youtube-Mangiare u Ewki
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 529
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 531
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16796
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 529
Składniki
Warzywa umyć i pokroić w drobną kostkę, wrzucić do miski, dodać pokrojone rybki ,posolić do smaku, połączyć z jogurtem naturalnym. Parówki naciąć wzdłuż ,ale zostawiając 1 cm od brzegu. Tak jak widać na fotce. Nacięcia rozchylić i napełnić farszem.. Przygotowane parowki lądują na balszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy na środkowej półce funkcja gora ,dół przez 20 minut. Uwaga każdy piekarnik inaczej piecze , moze byc różnica kilku minut. Zajrzyj na przepis na mój kanał na Youtube, zobacz krok po kroku jak przygotowąć to pyszne danie. Jest idealne na obiad , lub kolację , polecam zaserwowac z grzankami i ulubiona surówką. Smacznego! Na więcej przepisówk zapraszam do mojej książki kulinarnej na Smakerze.