Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3491
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 335
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1694
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3491
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 335
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1694
Składniki
Wołowinę mieszamy z czosnkiem przeciśniętym przez praskę ,cebulą pokrojoną w drobną kostkę ,jajkiem , przyprawami i odrobiną bułki tartej. Smażymy kotlety na dobrze rozgrzanej patelni (bez dodatku oleju). Kabaczka obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej i smażymy na złoto. Następnie kabaczka i wołowe kotlety pieczemy przez 20 min.w piekarniku o temperaturze 200 stopni. Po wyciągnięciu dodajemy sałatę ,ser żółty ,cebulę czerwoną ,pomidora ,musztardę majonez i ketchup.