Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2381
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2381
Składniki
Wołowinę mieszamy z czosnkiem przeciśniętym przez praskę ,cebulą pokrojoną w drobną kostkę ,jajkiem , przyprawami i odrobiną bułki tartej. Smażymy kotlety na dobrze rozgrzanej patelni (bez dodatku oleju). Kabaczka obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej i smażymy na złoto. Następnie kabaczka i wołowe kotlety pieczemy przez 20 min.w piekarniku o temperaturze 200 stopni. Po wyciągnięciu dodajemy sałatę ,ser żółty ,cebulę czerwoną ,pomidora ,musztardę majonez i ketchup.