Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis inspirowany kuchnią azjatycką gdzie powstaje wiele kreatywnych pomysłów na wydawałoby się nudne kanapki.
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i...
Odsłon: 5212
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4987
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 42
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 213
Pyszne placki z kiszonej kapusty idealne do gulaszu, lub z kleksem śmietany i...
Odsłon: 5212
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 4987
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 42
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 213
Składniki
Startą kapustę i marchewkę podsmażamy na odrobinie oleju przez kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Odstawiamy do wystudzenia. Do wystudzonych warzyw dodajemy dwie łyżki majonezu, mieszamy.
Ugotowane jajka rozgniatamy widelcem, dodajemy tuńczyka i dwie łyżki majonezu. Dokładnie mieszamy.
Przygotowujemy kanapki: Pierwszą kromkę chleba tostowego smarujemy pastą z jajek i tuńczyka. Przykrywamy kolejną kromką którą smarujemy keczupem i przykrywamy następnym kawałkiem chleba. Następnie wykładamy warzywa z majonezem i przykrywamy ostatnią, czwartą kromką. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!