Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis inspirowany kuchnią azjatycką gdzie powstaje wiele kreatywnych pomysłów na wydawałoby się nudne kanapki.
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 134
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1606
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 353
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 134
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1606
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 353
Składniki
Startą kapustę i marchewkę podsmażamy na odrobinie oleju przez kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Odstawiamy do wystudzenia. Do wystudzonych warzyw dodajemy dwie łyżki majonezu, mieszamy.
Ugotowane jajka rozgniatamy widelcem, dodajemy tuńczyka i dwie łyżki majonezu. Dokładnie mieszamy.
Przygotowujemy kanapki: Pierwszą kromkę chleba tostowego smarujemy pastą z jajek i tuńczyka. Przykrywamy kolejną kromką którą smarujemy keczupem i przykrywamy następnym kawałkiem chleba. Następnie wykładamy warzywa z majonezem i przykrywamy ostatnią, czwartą kromką. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!