Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis inspirowany kuchnią azjatycką gdzie powstaje wiele kreatywnych pomysłów na wydawałoby się nudne kanapki.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 283
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 89
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 130
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 283
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 89
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 130
Składniki
Startą kapustę i marchewkę podsmażamy na odrobinie oleju przez kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Odstawiamy do wystudzenia. Do wystudzonych warzyw dodajemy dwie łyżki majonezu, mieszamy.
Ugotowane jajka rozgniatamy widelcem, dodajemy tuńczyka i dwie łyżki majonezu. Dokładnie mieszamy.
Przygotowujemy kanapki: Pierwszą kromkę chleba tostowego smarujemy pastą z jajek i tuńczyka. Przykrywamy kolejną kromką którą smarujemy keczupem i przykrywamy następnym kawałkiem chleba. Następnie wykładamy warzywa z majonezem i przykrywamy ostatnią, czwartą kromką. Podajemy od razu po przygotowaniu. Smacznego!