Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 494
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 602
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5014
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4686
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 929
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8413
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 494
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 602
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5014
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4686
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 929
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8413
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę oraz ogórki konserwowe pod koniec prużenia wlewamy przecier, doprawiamy chili.
3. Kapustę obgotowujemy w osolonej wodzie i kroimy w 2 cm plastry. 4. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kapustę po usmażeniu układamy na żaroodpornym półmisku i nakładamy farsz mięsny. 7. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy mięso. 8. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera.
9.. Gotowe. 10. Smacznego.