Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2401
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1534
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 555
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3680
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1429
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2401
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1534
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 555
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3680
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1429
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Następnie dodajemy pokrojoną paprykę oraz ogórki konserwowe pod koniec prużenia wlewamy przecier, doprawiamy chili.
3. Kapustę obgotowujemy w osolonej wodzie i kroimy w 2 cm plastry. 4. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Kapustę po usmażeniu układamy na żaroodpornym półmisku i nakładamy farsz mięsny. 7. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i posypujemy mięso. 8. Zapiekamy do chwili rozpuszczenia się sera.
9.. Gotowe. 10. Smacznego.