Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wyszło bardzo smaczne i syte,a w połączeniu ze sosem tylko zajadać.Można podać z sosem pieczarkowym jak nie mamy innych grzybków. Ja zawsze na zimę mrożę już doprawione grzybki ,jest jak znalazł:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10374
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12813
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10374
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5973
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12813
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Składniki
Kapustę opłukać i ugotować.Odcisnąć i drobno posiekać. Osobno zeszklić pokrojoną w kostkę cebulkę ,dodać do niej kapustę i podsmażyć. Do wystudzonej dodać ugniecione ziemniaki,pokrojony cieniutko kabanos,starty ser żółty.jajka,bułkę tartą oraz paprykę pokrojoną w kostkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mokrymi rękoma formować małe kulki i smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!