Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wyszło bardzo smaczne i syte,a w połączeniu ze sosem tylko zajadać.Można podać z sosem pieczarkowym jak nie mamy innych grzybków. Ja zawsze na zimę mrożę już doprawione grzybki ,jest jak znalazł:)
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3476
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2841
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3476
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2841
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 121
Składniki
Kapustę opłukać i ugotować.Odcisnąć i drobno posiekać. Osobno zeszklić pokrojoną w kostkę cebulkę ,dodać do niej kapustę i podsmażyć. Do wystudzonej dodać ugniecione ziemniaki,pokrojony cieniutko kabanos,starty ser żółty.jajka,bułkę tartą oraz paprykę pokrojoną w kostkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mokrymi rękoma formować małe kulki i smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!