Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po krótkiej przerwie prezentuję moją propozycję kapusty, która jest ogólnie dostępna i bardzo smaczna.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3536
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2625
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10922
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3536
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2625
Składniki
Na początku szatkujemy kapustę słodką solimy pieprzymy. Do tego dania używamy tylko kapusty słodkiej. Następnie kroimy paprykę w kawałki.
Ananas żywy obieramy ze skóry i kroimy na kawałki.
Kawałki powinny być trochę większe.
Grzyby Mun moczymy w gorącej wodzie do miękkości.
Jak już zmiękną kroimy w cienkie paski.
Pomidory kroimy w kawałki .
Wszystkie składniki wkładamy do garnka i gotujem. Dodajemy do całości wodę po grzybach oraz oliwę z pomidorów suszonych. Gotujem, mieszamy do miękkości składników. Dodajemu koncentrat pomidorowy. I tak oto mamy super kapustę na słodko. Smacznego.