Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po krótkiej przerwie prezentuję moją propozycję kapusty, która jest ogólnie dostępna i bardzo smaczna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1806
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1972
Składniki
Na początku szatkujemy kapustę słodką solimy pieprzymy. Do tego dania używamy tylko kapusty słodkiej. Następnie kroimy paprykę w kawałki.
Ananas żywy obieramy ze skóry i kroimy na kawałki.
Kawałki powinny być trochę większe.
Grzyby Mun moczymy w gorącej wodzie do miękkości.
Jak już zmiękną kroimy w cienkie paski.
Pomidory kroimy w kawałki .
Wszystkie składniki wkładamy do garnka i gotujem. Dodajemy do całości wodę po grzybach oraz oliwę z pomidorów suszonych. Gotujem, mieszamy do miękkości składników. Dodajemu koncentrat pomidorowy. I tak oto mamy super kapustę na słodko. Smacznego.