Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewa i dodaje siły dla ciężko pracujących.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231963
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1553
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231963
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
Wykonanie: Groch zalać 1 litrem wrzącej wody i rozgotować. Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, zalać wodą , włożyć żeberka, posolić do smaku i gotować. Słoninę drobno pokroić, stopić, przysmażyć na niej posiekaną cebulę z mąką i kminkiem. Połączyć z kapustą i gotować do miękkości a w międzyczasie ugotować oddzielnie boczek i dodać w kawałkach do kapusty. Kapustę połączyć z ugotowanym grochem, dokładnie wymieszać i podawać z pieczywem.