Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewa i dodaje siły dla ciężko pracujących.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10178
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10178
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
Składniki
Wykonanie: Groch zalać 1 litrem wrzącej wody i rozgotować. Kapustę odcisnąć z nadmiaru soku, zalać wodą , włożyć żeberka, posolić do smaku i gotować. Słoninę drobno pokroić, stopić, przysmażyć na niej posiekaną cebulę z mąką i kminkiem. Połączyć z kapustą i gotować do miękkości a w międzyczasie ugotować oddzielnie boczek i dodać w kawałkach do kapusty. Kapustę połączyć z ugotowanym grochem, dokładnie wymieszać i podawać z pieczywem.