Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakoś tak samo wyszło. Wzięliśmy kapustę…no i co z niej zrobić? Wiadomo, jakiś dodatek do mięsa. Kociołek pyszności sam wyszedł na światło dzienne.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8134
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2771
Polecam.
Odsłon: 1358
Polecam.
Odsłon: 407
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8134
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2771
Polecam.
Odsłon: 1358
Polecam.
Odsłon: 407
Składniki
Boczek kroimy w kostkę, smażymy na suchej patelni. Dodajemy smalec i pokrojone pieczarki. Pod koniec dorzucamy posiekaną cebulę. Kapustę grubo szatkujemy, dodajemy do całości, lekko przyrumieniamy, zasypujemy mąką, dokładnie mieszamy. Podlewamy bulionem, dusimy przez 10 min. Dodajemy posiekany koperek, sos czosnkowy, doprawiamy solą i pieprzem.