Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta kiszona z grzybami,idealna na wigilie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15149
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15149
Składniki
Grzyby zalewamy na noc goraca woda.Nastepnie kapuste kiszona gotujemy w odcedzonej wodzie po grzybach a same grzyby kroimy.Cebule kroimy w kostke i podsmazamy na oleju lub masle. Nastepnie cebule dodajemy do kapusty,dodajemy grzyby,pieprz,sól, cukier do smaku,wszystko dobrze mieszamy i pod pokrywka dusimy i doprawiamy do smaku. SMACZNEGO!