Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta kiszona z grzybami,idealna na wigilie.
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 126
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 197
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 126
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 197
Składniki
Grzyby zalewamy na noc goraca woda.Nastepnie kapuste kiszona gotujemy w odcedzonej wodzie po grzybach a same grzyby kroimy.Cebule kroimy w kostke i podsmazamy na oleju lub masle. Nastepnie cebule dodajemy do kapusty,dodajemy grzyby,pieprz,sól, cukier do smaku,wszystko dobrze mieszamy i pod pokrywka dusimy i doprawiamy do smaku. SMACZNEGO!