Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta kiszona z grzybami,idealna na wigilie.
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1036
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1036
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 7658
Składniki
Grzyby zalewamy na noc goraca woda.Nastepnie kapuste kiszona gotujemy w odcedzonej wodzie po grzybach a same grzyby kroimy.Cebule kroimy w kostke i podsmazamy na oleju lub masle. Nastepnie cebule dodajemy do kapusty,dodajemy grzyby,pieprz,sól, cukier do smaku,wszystko dobrze mieszamy i pod pokrywka dusimy i doprawiamy do smaku. SMACZNEGO!