Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapusta kiszona z grzybami,idealna na wigilie.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Grzyby zalewamy na noc goraca woda.Nastepnie kapuste kiszona gotujemy w odcedzonej wodzie po grzybach a same grzyby kroimy.Cebule kroimy w kostke i podsmazamy na oleju lub masle. Nastepnie cebule dodajemy do kapusty,dodajemy grzyby,pieprz,sól, cukier do smaku,wszystko dobrze mieszamy i pod pokrywka dusimy i doprawiamy do smaku. SMACZNEGO!