Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie nic nowego nie pojawiło się na stole. Wiadomo to, ‘siamto’, ‘owamto’…Jednak historia (kocham słuchać ludzi) urzekła mnie. Czasami trafia się na ludzi, którzy dani są tobie. To danie to poezja nie tylko smakowa <3
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1585
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1402
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1368
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1585
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1402
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1368
Składniki
Cebulę siekamy, smażymy na rozgrzanym maśle razem z pokrojoną kiełbasą. Kapustę grubo kroimy, dodajemy do podsmażonej kiełbasy, podlewamy gorącą wodą, dusimy pod przykryciem do jej miękkości. Dodajemy koncentrat pomidorowy. Do słoiczka wsypujemy mąkę, dolewamy wodę, zakręcamy i energicznie potrząsamy. Resztki koncentratu wymieszane z mąką i wodą dodajemy do potrawy. Dokładnie rozprowadzamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem i ziemniakami.