Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z prawdziwą niespodzianką w środku
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 48
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 148
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 48
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 49
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 148
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 91
Składniki
Karczek doprawić z obu stron, na każdej połówce plastra położyć wątróbkę ( lub pół jeśli plaster jest mały), posolić i dodać po 1/4 jabłka pokrojonego w plastry ( poukładać na wątróbce) , całość zwinąć w kieszonkę. Można pomóc sobie wykałaczkami jeśli środek jest nieposłuszny.
Z wierzchu opruszyć mąką, początkowo obsmażeć szybko na złoty kolor z obu stron, dodając pod koniec smażenia pokrojoną w kostkę cebulę, następnie podlać wodą i dusić około 20 min.
Życzę smacznego.