Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczne, wilgotne mięso z dodatkiem pieczarek. Duet prawie idealny ;) Polecam!
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11401
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 169
Dubajska czekolada to ogromny przebój. I nie ma się czemu dziwić - mega chrup...
Odsłon: 138
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11401
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 169
Dubajska czekolada to ogromny przebój. I nie ma się czemu dziwić - mega chrup...
Odsłon: 138
Składniki
Czosnek drobno pokroić. Wszystkie przyprawy wymieszać z oliwą i czosnkiem. Mięso obtoczyć w marynacie i na noc schować do lodówki. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, przelać marynatę, zamknąć i piec w piekarniku w temp. 160 stopni ok. 90-100 minut. Od czasu do czasu mięso polewać powstałym w czasie pieczenia sosem.
Na maśle usmażyć dość grubo pokrojone pieczarki z dodatkiem kucharka i ziół.
Upieczone mięso podawać na pieczarkach. Smacznego!