Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczne, wilgotne mięso z dodatkiem pieczarek. Duet prawie idealny ;) Polecam!
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 317
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3867
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 579
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 317
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3867
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 579
Składniki
Czosnek drobno pokroić. Wszystkie przyprawy wymieszać z oliwą i czosnkiem. Mięso obtoczyć w marynacie i na noc schować do lodówki. Następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego, przelać marynatę, zamknąć i piec w piekarniku w temp. 160 stopni ok. 90-100 minut. Od czasu do czasu mięso polewać powstałym w czasie pieczenia sosem.
Na maśle usmażyć dość grubo pokrojone pieczarki z dodatkiem kucharka i ziół.
Upieczone mięso podawać na pieczarkach. Smacznego!