Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,mięso delikatne,aromatyczne i bardzo smaczne.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15094
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3123
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8891
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15094
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3123
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8891
Składniki
Karczek pociąć w plastry. Dodać wszystkie przyprawy,wymieszać i odstawić na 2 godz.by mięso przeszło przyprawami. Po tym czasie wyłożyć do naczynia żaroodpornego ,dać do nagrzanego piekarnika i piec ponad 60min.w 190st.Na początku przykryć naczynie,po 40 min.odkryć i obracać mięso co 10 min. Trzeba sprawdzać czy mięso jest już miękkie
Smacznego życzę!