Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,mięso delikatne,aromatyczne i bardzo smaczne.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4574
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418005
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4574
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418005
Składniki
Karczek pociąć w plastry. Dodać wszystkie przyprawy,wymieszać i odstawić na 2 godz.by mięso przeszło przyprawami. Po tym czasie wyłożyć do naczynia żaroodpornego ,dać do nagrzanego piekarnika i piec ponad 60min.w 190st.Na początku przykryć naczynie,po 40 min.odkryć i obracać mięso co 10 min. Trzeba sprawdzać czy mięso jest już miękkie
Smacznego życzę!