Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam ,mięso delikatne,aromatyczne i bardzo smaczne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Karczek pociąć w plastry. Dodać wszystkie przyprawy,wymieszać i odstawić na 2 godz.by mięso przeszło przyprawami. Po tym czasie wyłożyć do naczynia żaroodpornego ,dać do nagrzanego piekarnika i piec ponad 60min.w 190st.Na początku przykryć naczynie,po 40 min.odkryć i obracać mięso co 10 min. Trzeba sprawdzać czy mięso jest już miękkie
Smacznego życzę!