Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek przygotowany według tego przepisu jest aromatyczny, soczysty i bardzo smaczny.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
Liść laurowy pokruszyć czosnek zmiażdżyć w prasce. Wszystkie składniki marynaty połączyć
Umyte mięso natrzeć ze wszystkich stron, włożyć do rękawa, zawiązać i odstawić w chłodne miejsce przynajmniej na 2 godziny.
Mięso z rękawem przełożyć na blaszkę, podlać 1 szklanką wody. W rękawie wykałaczką zrobić kilka dziurek, włożyć do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piecz około 1 godziny. 10 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw, aby mięso się zrumieniło.