Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek przygotowany według tego przepisu jest aromatyczny, soczysty i bardzo smaczny.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118031
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8381
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2101
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1531
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118031
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8381
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3109
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2101
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1531
Składniki
Liść laurowy pokruszyć czosnek zmiażdżyć w prasce. Wszystkie składniki marynaty połączyć
Umyte mięso natrzeć ze wszystkich stron, włożyć do rękawa, zawiązać i odstawić w chłodne miejsce przynajmniej na 2 godziny.
Mięso z rękawem przełożyć na blaszkę, podlać 1 szklanką wody. W rękawie wykałaczką zrobić kilka dziurek, włożyć do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piecz około 1 godziny. 10 minut przed końcem pieczenia rozciąć rękaw, aby mięso się zrumieniło.