Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe z dodatkiem sosu żurawinowego jest pyszne z lekko kwaśnym posmakiem.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10604
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3239
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2364
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10604
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3239
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2364
Składniki
Mięso lekko rozklepać, oprószyć solą i pieprzem młotkowanym, obtoczyć w mące.
Zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju.
Przełożyć do garnka, podlać bulionem, dusić do miękkości.
Do pół miękkiego mięsa dodać konfiturę z żurawiny.
Mieszając redukować sos na średnim ogniu. Przyprawić do smaku sosem sojowym.