Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe z dodatkiem sosu żurawinowego jest pyszne z lekko kwaśnym posmakiem.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25829
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2909
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1367
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25829
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2909
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1367
Składniki
Mięso lekko rozklepać, oprószyć solą i pieprzem młotkowanym, obtoczyć w mące.
Zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju.
Przełożyć do garnka, podlać bulionem, dusić do miękkości.
Do pół miękkiego mięsa dodać konfiturę z żurawiny.
Mieszając redukować sos na średnim ogniu. Przyprawić do smaku sosem sojowym.