Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek pieczony w rękawie jest kruchy, delikatny i wręcz rozpływa się w ustach. Owoce dodają słodko-kwaśnego smaku. Danie inspirowane przepisem Karola Okrasy - wyszło rewelacyjnie!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8540
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7029
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4792
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327488
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8540
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7029
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4792
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327488
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Mieszamy sos sojowy, miód, powidła, koncentrat, sok z cytryny, olej i przyprawy. Sosem dokładnie nacieramy mięso i cebulę. Na końcu dodajemy owoce. Pieczemy w rękawie w 180 stopniach przez godzinę. Jeśli pieczecie więcej mięsa, musicie zwiększyć czas pieczenia (licząc 1 godzinę na każdy 1kg mięsa). Mięso podajemy z kaszą lub ryżem.