Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek pieczony w rękawie jest kruchy, delikatny i wręcz rozpływa się w ustach. Owoce dodają słodko-kwaśnego smaku. Danie inspirowane przepisem Karola Okrasy - wyszło rewelacyjnie!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22797
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15205
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45734
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22797
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15205
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45734
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, cebulę w piórka. Mieszamy sos sojowy, miód, powidła, koncentrat, sok z cytryny, olej i przyprawy. Sosem dokładnie nacieramy mięso i cebulę. Na końcu dodajemy owoce. Pieczemy w rękawie w 180 stopniach przez godzinę. Jeśli pieczecie więcej mięsa, musicie zwiększyć czas pieczenia (licząc 1 godzinę na każdy 1kg mięsa). Mięso podajemy z kaszą lub ryżem.