Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla mięsożerców lubiących kotlety w różnych odmianach
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 820
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 820
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
1. Rozbić 1 jajko i dodać do niego po szczypcie soli, pieprzu, kurkumy, tymianku i papryki i dokładnie rozkłócić widelcem. 2. Plastry karkówki moczyć w jajku z przyprawami a następnie panierować w bułce tartej. 3. Rozgrzać na patelni ulubiony olej, a następnie kłaść plastry karkówki. 4. Smażyć z obu stron do uzyskania złotego koloru. Podawać bezpośrednio po usmażeniu z młodymi ziemniaczkami i ulubioną surówką. SMACZNIE POLECAM!