Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla mięsożerców lubiących kotlety w różnych odmianach
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5265
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 832
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11682
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5049
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1293
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5265
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 832
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11682
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5049
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1293
Składniki
1. Rozbić 1 jajko i dodać do niego po szczypcie soli, pieprzu, kurkumy, tymianku i papryki i dokładnie rozkłócić widelcem. 2. Plastry karkówki moczyć w jajku z przyprawami a następnie panierować w bułce tartej. 3. Rozgrzać na patelni ulubiony olej, a następnie kłaść plastry karkówki. 4. Smażyć z obu stron do uzyskania złotego koloru. Podawać bezpośrednio po usmażeniu z młodymi ziemniaczkami i ulubioną surówką. SMACZNIE POLECAM!