Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla mięsożerców lubiących kotlety w różnych odmianach
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2002
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1688
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2002
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1688
Składniki
1. Rozbić 1 jajko i dodać do niego po szczypcie soli, pieprzu, kurkumy, tymianku i papryki i dokładnie rozkłócić widelcem. 2. Plastry karkówki moczyć w jajku z przyprawami a następnie panierować w bułce tartej. 3. Rozgrzać na patelni ulubiony olej, a następnie kłaść plastry karkówki. 4. Smażyć z obu stron do uzyskania złotego koloru. Podawać bezpośrednio po usmażeniu z młodymi ziemniaczkami i ulubioną surówką. SMACZNIE POLECAM!