Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1554
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231964
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1554
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231964
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
Mięso opłucz, przekrój wzdłuż na pół a następnie pokrój na kotlety grubości 2 cm. Każdy rozbij lekko tłuczkiem, posyp pieprzem i oprósz mąką. W następnej kolejności obsmaż je z obu stron na złoty kolor na rozgrzanej oliwie. Cebule pokrój w piórka i przesmaż w garnku na rozgrzanej oliwie, dodaj majeranek, listek, ziele oraz pieprz. Gdy nabierze złotego koloru wsyp pozostałą mąkę i przesmaż razem. Cebulę zalej 1 l wrzącej wody. Włóż mięso, łyżeczkę vegety i duś na małym ogniu do momentu, gdy mięso będzie miękkie.