Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pora na karkówkę, która jest nieodzownym elementem grillowego menu. Można ją w różny sposób marynować. Dziś podaję przepis na smaczną grillowaną karkówkę w keczupie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3781
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3781
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i każdy plaster rozbijamy nieco tłuczkiem z obu stron
Mięso solimy i pieprzymy i odstawiamy na ok 1/2 godziny do lodówki
Mięso solimy i pieprzymy i odstawiamy na ok 1/2 godziny do lodówki
Następnie mięso grillujemy z każdej strony po ok 10 minut
Podajemy z musztardą, pieczywem i ulubioną surówką