Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miękkie, bardzo aromatyczne mięso
Pieczeń z karkówki można przechowywać do 3 dni świetna na zimno i ciepło
Odsłon: 18459
Karkówka w wydaniu słodko - kwaśnym -to pyszne danie obiadowe
Odsłon: 282
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 529
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 337
Uwielbiam wędliny z drobiu i kaczki, w domu można odtworzyć smak ulubionych w...
Odsłon: 3779
Puszyste placuszki jogurtowe , bez użycia miksera . Można je zrobić same z do...
Odsłon: 529
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 337
Uwielbiam wędliny z drobiu i kaczki, w domu można odtworzyć smak ulubionych w...
Odsłon: 3779
Składniki
1. mięso umyć, pokroić na kotlety, posmarować lekko musztardą, posypać solą, pieprzem, ziołami i czosnkiem, marchew, pietruszkę i cebulę pokroić w plastry, mięso ułożyć w misce, przekładając warzywami, przykryć, odstawić na noc do lodówki, 2. kostkę rosołową rozpuścić w 3/4 szkl ciepłej wody, dodać łyżeczkę koncentratu, 3. mięso ułożyć w naczyniu do zapiekania, na wierzch położyć warzywa, paprykę pokroić w grubą kostkę, pomidory i pora w plastry, mięso posypać papryką i porem, na wierzchu ułożyć plastry pomidorów, naczynie przykryć folią aluminiową, wstawić do zimnego piekarnika, piec godz w 180 st, po tym czasie zdjąć folie i piec jeszcze ok 30 min bez przykrycia, 4. ja podałam już tylko z dużą porcja sałaty, smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierś faszerowana szpinakowym pesto
Dania główne
Obiad wielkanocny Ewy Wachowicz
Dania główne
Pieczeń rzymska
Dania główne
Udziec jagnięcy jak świąteczny kebab
Pierś faszerowana szpinakowym pesto
Bardzo delikatna, aromatyczna propozycja obiadu. Polecam!
Odsłon: 7
Obiad wielkanocny Ewy Wachowicz
Święta zbliżają się wielkimi krokami. Zastanawiacie się, co podać rodzinie na...
Odsłon: 208