Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta i aromatyczna karkówka pieczona w rękawie, Idealna na gorąco lub na zimno. Pięknie się prezentuje na świątecznym stole. Zapraszam do obejrzenia filmu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Przyprawę połączyć z olejem, natrzeć dobrze mięso ,wstawić do lodówki na całą noc, jak ktoś nie ma czasu to na 1 godzinę do lodówki i też będzie pyszna. Następnie mięso wkładamy do rękawa, zapinamy spinaczami do pieczenia lub zawiązujemy sznurkiem kuchennym. W rękawie robimy dziury ,wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy 1 godzinę. Po upieczeniu wyciągamy z worka i studzimy jeśli ma być podawana na zimno. Jeśli mamy podać na gorąco to należy odczekać 30 minut ,zanim pokroimy i podamy z sosem. z wody wytworzonej w rękawie zrobić sos ,podbijając mąką. Uwaga na każdy kilogram mięsa jedna godzina pieczenia. Gotowe. Wesołych Świąt! Zapraszam na filmik na mój kanał na You Tube.