Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona karkówka pasuje na ciepło jako danie obiadowe jak i na zimno na kanapki. Prosty przepis. Polecam.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15167
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4872
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45549
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22779
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15167
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4872
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45549
Składniki
Karkówkę nacieramy solą, pieprzem, rozmarynem. Gorczycę lekko rozcieramy w moździerzu. Posypujemy karkówkę, lekko wcierając. Wkładamy do folii do pieczenia. Odstawiamy do lodówki na około 2 godziny ( najlepiej na noc). Pieczemy ok 1,5 godziny w 170 stopniach. Podajemy na ciepło jako danie obiadowe jak i zimno na kanapkę. Smacznego ;)