Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 156
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2166
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 104
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 156
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2166
Składniki
Pokroić karkówkę na kwadraty mniej więcej zbliżone do ziemniaków. Mięso umieścić w woreczku do pieczenia, wsypać do niego wszystkie przyprawy i potrząsając dokładnie obtaczyć karkówkę w przyprawach. Następnie dodać ziemniaki, czosnek i ponownie wstrząsnąć całością. Piec około 1 godziny w szczelnie zamkniętym worku w temperaturze 190 st. C. Po tym czasie otworzyć worek i piec około 30 minut do uzyskania przypieczonej skórki na ziemniakach i karkówce.