Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29246
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1702
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 139
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18589
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 679
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29246
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1702
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 139
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18589
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 679
Składniki
1. mięso pokroić na dość cienkie kotlety, sól, pieprz, paprykę, sos sojowy, tymianek oraz przeciśnięte ząbki czosnku wymieszać z 2-3 łyżkami oleju, powstałą marynatą posmarować kotlety, odstawić na kilka godzin do lodówki, 2. pieczarki, paprykę, pora oraz cebulę pokroić, 3. mięso obsmażyć na rumiano, następnie na tej samej patelni podsmażyć warzywa, składniki zalewy wymieszać, 4. w naczyniu do zapiekania ułożyć mięso, przykryć warzywami, lekko przemieszać, zalać zalewą, 5. karkówkę pieczemy w 170 st, przez 80 min pod przykryciem a następnie 40 min bez przykrycia, smacznego