Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 333
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 49
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 337
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31313
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9075
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 333
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 49
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 337
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 31313
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9075
Składniki
1. mięso pokroić na dość cienkie kotlety, sól, pieprz, paprykę, sos sojowy, tymianek oraz przeciśnięte ząbki czosnku wymieszać z 2-3 łyżkami oleju, powstałą marynatą posmarować kotlety, odstawić na kilka godzin do lodówki, 2. pieczarki, paprykę, pora oraz cebulę pokroić, 3. mięso obsmażyć na rumiano, następnie na tej samej patelni podsmażyć warzywa, składniki zalewy wymieszać, 4. w naczyniu do zapiekania ułożyć mięso, przykryć warzywami, lekko przemieszać, zalać zalewą, 5. karkówkę pieczemy w 170 st, przez 80 min pod przykryciem a następnie 40 min bez przykrycia, smacznego