Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinny obiad w sam raz
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11143
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11143
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Składniki
Karkówke zamarynować w sosie sojowym z przyprawami i odstawić do lodówki na minimum 1h. W tym czasie przygotować warzywa. Marchewkę, seler zetrzeć na tarce, cebulę, por oraz pieczarki pokroić w piórka. W naczyniu żaroodpornym na dnie ułożyć karkówke i wlać sos z marynaty, na niej warzywa,. Przykryć folia aluminiowa i piec w piekarniku 1h w 200 stopniach. Smacznego.