Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na rodzinny obiad w sam raz
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7905
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3166
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7905
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3166
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 598
Składniki
Karkówke zamarynować w sosie sojowym z przyprawami i odstawić do lodówki na minimum 1h. W tym czasie przygotować warzywa. Marchewkę, seler zetrzeć na tarce, cebulę, por oraz pieczarki pokroić w piórka. W naczyniu żaroodpornym na dnie ułożyć karkówke i wlać sos z marynaty, na niej warzywa,. Przykryć folia aluminiowa i piec w piekarniku 1h w 200 stopniach. Smacznego.