Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na jesienny obiad. Karkówka przygotowana w ten sposób jest idealnie krucha i soczysta.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38560
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38560
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 397
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 160
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 374
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9247
Składniki
Dzień wcześniej grzyby zalej szklanką wody. Gotuj je do miękkości w wodzie w której się moczyły. Karkówkę rozbij lekko tłuczkiem. Posól i popieprz z każdej strony. Posmaruj z każdej strony ketchupem. Wyłóż na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz przez 30 minut w 200 stopniach C. W tym czasie paprykę pokrój w cienkie paski a cebulę w piórka. Podsmaż na patelni. Dołóż dynię i grzyby. Smaż do czasu aż warzywa zmiękną. Warzywa wyłóż na mięso. Posmaruj majonezem i przykryj startym na tarce żółtym serem i posyp tymiankiem. Zapiekaj jeszcze przez 20 minut.