Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest łatwe i BARDZO pyszne:)
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 137
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 368
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 137
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 751
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 368
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry (około 2cm). Przyprawiamy przyprawą do kurczaka i do karkówki. Cebulę kroimy np. w piórka i przekładamy nią mięso w naczyniu bądź misce. Szczelnie przykrywamy folią i odstawiamy do lodówki na całą noc. Ziemniaki obieramy, myjemy i przyprawiamy przyprawą do ziemniaków. Mięso z cebulą oraz ziemniaki wkładamy do rękawa dodając pół szklanki wody. Danie wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy 1,5godz. w 200 st. C. Podajemy z surówką. Smacznego:)