Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest łatwe i BARDZO pyszne:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7885
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 301
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3121
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry (około 2cm). Przyprawiamy przyprawą do kurczaka i do karkówki. Cebulę kroimy np. w piórka i przekładamy nią mięso w naczyniu bądź misce. Szczelnie przykrywamy folią i odstawiamy do lodówki na całą noc. Ziemniaki obieramy, myjemy i przyprawiamy przyprawą do ziemniaków. Mięso z cebulą oraz ziemniaki wkładamy do rękawa dodając pół szklanki wody. Danie wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy 1,5godz. w 200 st. C. Podajemy z surówką. Smacznego:)