Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest łatwe i BARDZO pyszne:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11145
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3839
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11145
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3839
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1325
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry (około 2cm). Przyprawiamy przyprawą do kurczaka i do karkówki. Cebulę kroimy np. w piórka i przekładamy nią mięso w naczyniu bądź misce. Szczelnie przykrywamy folią i odstawiamy do lodówki na całą noc. Ziemniaki obieramy, myjemy i przyprawiamy przyprawą do ziemniaków. Mięso z cebulą oraz ziemniaki wkładamy do rękawa dodając pół szklanki wody. Danie wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy 1,5godz. w 200 st. C. Podajemy z surówką. Smacznego:)