Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest łatwe i BARDZO pyszne:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3997
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 536
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3997
Składniki
Karkówkę myjemy, osuszamy i kroimy w plastry (około 2cm). Przyprawiamy przyprawą do kurczaka i do karkówki. Cebulę kroimy np. w piórka i przekładamy nią mięso w naczyniu bądź misce. Szczelnie przykrywamy folią i odstawiamy do lodówki na całą noc. Ziemniaki obieramy, myjemy i przyprawiamy przyprawą do ziemniaków. Mięso z cebulą oraz ziemniaki wkładamy do rękawa dodając pół szklanki wody. Danie wstawiamy do nagrzanego piekarnika, pieczemy 1,5godz. w 200 st. C. Podajemy z surówką. Smacznego:)