Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przykryte pysznym sosem z dodatkiem pieczarek.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4999
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4851
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44925
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 548
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4999
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4851
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44925
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 548
Składniki
1. Karkówkę kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Cebule obieramy i kroimy kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Wlewamy sos, chwilę gotujemy.
8. Przekładamy na mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.