Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przykryte pysznym sosem z dodatkiem pieczarek.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457321
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1355
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2194
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 545
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457321
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1355
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2194
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 545
Składniki
1. Karkówkę kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Cebule obieramy i kroimy kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Wlewamy sos, chwilę gotujemy.
8. Przekładamy na mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.