Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przykryte pysznym sosem z dodatkiem pieczarek.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15198
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1272
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1392
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15198
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1272
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 1392
Składniki
1. Karkówkę kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Cebule obieramy i kroimy kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Wlewamy sos, chwilę gotujemy.
8. Przekładamy na mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.