Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka w tym wydaniu smakuje wyjątkowo egzotycznie.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10414
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336750
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4292
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423639
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10414
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336750
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4292
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423639
Składniki
Miód wymieszaj z imbirem i sosem sojowym, do marynaty włóż mięso. Odstaw na 10 minut. Następnie smaż na grillu lub na patelni na oleju (najlepiej w woku). Obok na grillu ułóż ćwiartki brzoskwiń. Resztki marynaty zlej do rondelka, zagotuj, dodaj masło i mieszaj podgrzewając aż się roztopi i połączy z sosem. Mięso podaj z brzoskwiniami i sosem. Dobrym dodatkiem jest kuskus, wymieszany z posiekaną, podsmażoną cebulką i dużą ilością natki.