Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka w tym wydaniu smakuje wyjątkowo egzotycznie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11322
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1211
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11860
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1782
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11322
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1211
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11860
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1782
Składniki
Miód wymieszaj z imbirem i sosem sojowym, do marynaty włóż mięso. Odstaw na 10 minut. Następnie smaż na grillu lub na patelni na oleju (najlepiej w woku). Obok na grillu ułóż ćwiartki brzoskwiń. Resztki marynaty zlej do rondelka, zagotuj, dodaj masło i mieszaj podgrzewając aż się roztopi i połączy z sosem. Mięso podaj z brzoskwiniami i sosem. Dobrym dodatkiem jest kuskus, wymieszany z posiekaną, podsmażoną cebulką i dużą ilością natki.