Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mimo deszczowej pogody, sezon grillowy został otwarty
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 745
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 93
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 745
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 93
Składniki
1. mięso pokroić na dość grube kotlety, posolić 1 łyżeczką soli, dodać musztardę, sos sojowy i pozostałe przyprawy, kotlety dokładnie posmarować przyprawami, odstawić do lodówki na 24 godz, 2. kotlety smażyc od 6-8 min z każdej strony, smacznego