Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mimo deszczowej pogody, sezon grillowy został otwarty
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Składniki
1. mięso pokroić na dość grube kotlety, posolić 1 łyżeczką soli, dodać musztardę, sos sojowy i pozostałe przyprawy, kotlety dokładnie posmarować przyprawami, odstawić do lodówki na 24 godz, 2. kotlety smażyc od 6-8 min z każdej strony, smacznego