Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mimo deszczowej pogody, sezon grillowy został otwarty
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Składniki
1. mięso pokroić na dość grube kotlety, posolić 1 łyżeczką soli, dodać musztardę, sos sojowy i pozostałe przyprawy, kotlety dokładnie posmarować przyprawami, odstawić do lodówki na 24 godz, 2. kotlety smażyc od 6-8 min z każdej strony, smacznego