Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na bardzo kruchą karkówkę. świetna na obiad lub nawet na przyjęcia.
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 8613
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 86
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 191
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 8613
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 86
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 191
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 169
Składniki
Umyj mięso. Pokrój je w 1,5 cm plastry.Podsmaż na maśle z obu stron. Odłóż na talerz. Posyp z obu stron przyprawą do gyrosa.
Pokrój w talarki pieczarki i cebulę. Podsmaż na pozostałym po karkówce maśle.. Posyp szczyptą soli i pieprzu. Powstały farsz podziel na pół. Przygotuj naczynie żaroodporne.
Pierwszą warstwę farszu połóż na spód naczynia żaroodpornego,potem mięso i przykryj pozostałym farszem. Wszystko piecz w piekarniku rozgrzanym do 180stopni przez 45min. Smacznego:)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Placki z cukinii bez mąki
Dania główne
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Dania główne
Kurczak worcester
Dania główne
Kociołek myśliwski
Placki z cukinii bez mąki
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 153
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Piersi z kurczaka, można przyrządzić w bardzo krótkim czasie na wiele sposobó...
Odsłon: 154