Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na bardzo kruchą karkówkę. świetna na obiad lub nawet na przyjęcia.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10518
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4523
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424278
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10518
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4523
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424278
Składniki
Umyj mięso. Pokrój je w 1,5 cm plastry.Podsmaż na maśle z obu stron. Odłóż na talerz. Posyp z obu stron przyprawą do gyrosa.
Pokrój w talarki pieczarki i cebulę. Podsmaż na pozostałym po karkówce maśle.. Posyp szczyptą soli i pieprzu. Powstały farsz podziel na pół. Przygotuj naczynie żaroodporne.
Pierwszą warstwę farszu połóż na spód naczynia żaroodpornego,potem mięso i przykryj pozostałym farszem. Wszystko piecz w piekarniku rozgrzanym do 180stopni przez 45min. Smacznego:)